Scooterrijbewijs in 1 dag Zoetermeer!

Slaag in 1 dag volledig voor je CBR scooter theorie- of praktijkexamen voor Zoetermeer

 • Vandaag aanmelden = binnen 2 weken gegarandeerd op examen!
 • Scooterrijbewijs in 1 dag
 • Hoog Slagingspercentage 85%
 • Meer dan 750 leerlingen geslaagd
 • Meerdere regio’s, groot examengebied
 • Gezakt? Morgen weer op examen
 • Geen wachttijden

Aanmeldformulier

Meld je vrijblijvend aan en wij bellen je z.s.m. terug!

Scooter

Theorie cursus

theorine-icon-1

€135,-

 • Onbeperkt klassikaal theoriecursus
 • Online oefenmateriaal
 • Slagingsgarantie
 • Inclusief CBR theorie examen

Scooter rijbewijs in 1 dag

scooter-icon-2
€520,-
 • 5 praktijklessen
 • Praktijkexamen op dezelfde dag
 • Gebruik van scooter en scooterhelm
 • Inclusief CBR praktijkexamen
 • Supersnel op CBR examen
 • Te verdelen over 1 of 2 dagen, zonder extra kosten!

Scooter praktijk

scooter-icon-3

€470,-

 • 4 praktijklessen
 • Praktijkexamen op dezelfde dag
 • Gebruik van scooter en scooterhelm
 • Inclusief CBR praktijkexamen
 • Supersnel op CBR examen
 • Te verdelen over 1 of 2 dagen, zonder extra kosten!

Slaag in 1 dag voor je CBR scooter examen  voor Zoetermeer

Kom je uit Zoetermeer en wil jij je scooterrijbewijs in 1 dag halen? Dan heb je bij deze het juiste adres gevonden! Scooter Rijschool Turboscooby is al jaren bereikbaar en toegankelijk voor leerlingen uit Zoetermeer.

Als jij ervoor zorgt dat je 1 dag vrij kan maken en actief gemotiveerd bent, zorgen wij ervoor dat je aan het eind van die dag je theorie examen of praktijkexamen binnen hebt! In totaal zal je dus 2 dagen nodig hebben als je beide examens wilt afleggen. Turboscooby is erin gespecialiseerd om leerlingen examengericht en ijzersterk te trainen in aanloop naar het CBR scooter theorie examen of CBR scooter praktijkexamen.

 • Vandaag aanmelden = binnen 2 weken gegarandeerd op examen!
 • Hoog Slagingspercentage 85%
 • Gezakt? Morgen weer op examen

Zolang jij goed de specifieke instructies van de docenten en instructeur tot je neemt, kan het bijna niet misgaan dat je in 1 keer en in 1 dag zal slagen voor je scooter theorie examen of praktijkexamen. Ons lesmateriaal is altijd up-to-date op basis van de actuele CBR examens, en daarom zal jij optimaal en intensief worden bijgespijkerd voor de scooterexamens.

Bespaar je zelf tijd en stress, en laat jezelf over aan de deskundigheid van Turboscooby!

scooter-rijbewijs-zoetermeer

Tip van Turboscooby 😉

Mocht je met spoed een examen willen doen voor je scooter of brommer? Laat ons dan gerust weten dat je z.s.m. je CBR examen wilt afleggen.

Wij zullen er alles aan doen om jou dan binnen 10 dagen de theoriecursus en praktijklessen te laten volgen, zodat je snel je examens kunt afronden!

Scooterrijbewijs voor leerlingen uit Zoetermeer

Bij Turboscooby heb jij de mogelijkheid om 7 dagen in de week je scooter theorieles of scooterpraktijkles te volgen. Dus ook al kom je hiervoor uit Zoetermeer, van 8 uur in de morgen tot 8 uur in de avond ben je meer dan welkom bij ons.

Zodoende heb je ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze brede openingstijden. Onze scooter rijschool staat je dus graag zo veel als mogelijk tot dienst!

Heb je verder persoonlijke eisen of behoeften die je graag kenbaar wilt maken. Treuzel dan alsjeblieft niet en geef het ons door. Want wij zijn graag een luisterend oor voor onze leerlingen.

Niet voor niets hebben wij door de jaren heen meer dan 750 leerlingen met succes geholpen aan hun scooterrijbewijs.

%

Hoog slagingspercentage

Geslaagde leerlingen

zoetermeer-image

Instagram feed

Je brommer of scooter rijbewijs in 1 dagen halen

Waarom jij graag jouw scooter rijbewijs bij Turboscooby wilt halen? Onze scooter rij instructeurs zullen ten eerste alle examenonderdelen die het CBR hanteert met je doornemen. Niet alleen behandelen ze de scooter theorie met je, maar je zult ook oefenen met examenvragen die mogelijk aan de orde zullen komen tijdens je scooter examen.

Uiteraard leveren wij graag maatwerk, en daarom zullen we regelmatig stilstaan bij de vragen of onderdelen waar jij nog moeite mee hebt. Middels handige ezelsbruggetjes die makkelijk te onthouden zijn zullen wij de vragen met je doornemen die je waarschijnlijk ook zou krijgen bij het CBR.

Zo zorgen wij ervoor dat jij zo examengericht mogelijk wordt getraind om je scooter rijbewijs te halen, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan tijdens je examen! Het is natuurlijk ook de bedoeling dat de scooter theorie goed bij je blijft hangen, zodat je sterker kunt handelen tijdens je praktijklessen en praktijkexamen.

De scooter praktijklessen bij Rijschool Turboscooby

Als je je scooter theorie examen hebt gehaald, kunnen we gelijk door met de praktijklessen. Meestal is het al mogelijk om binnen een week na je theorie examen te beginnen met praktijklessen, mits je minstens 15,5 jaar oud bent. Het praktijkexamen is wel vanaf 16 jaar en ouder. Je zult dan een paar praktijklessen lessen krijgen door onze ervaren scooter rij instructeurs, tot je op praktijkexamen mag of kan.

Zodra de instructeur van mening is dat jij klaar bent voor het praktijkexamen, kunnen wij voor jou een examenplek reserveren bij het CBR op de meeste dichtstbijzijnde datum!

Hoog CBR slagingspercentage!

Bij Turboscooby is het dus mogelijk om je bromfiets/scooter rijbewijs in 1 dag te halen. Dat dit in 1 dag kan, betekent natuurlijk niet dat de kwaliteit die wij leveren minder is. Met onze jarenlange ervaring hebben wij een hele examengerichte cursusaanpak ontwikkeld, waardoor jij optimaal wordt getraind. Middels deze cursus kan jij binnen een mum van tijd jouw theorielessen en praktijklessen volgen en goed gestoomd worden voor het CBR examen door onze ervaren scooter rij instructeurs.

Wat ons onderscheidt als rijschool ten opzichte van alle andere rijscholen, is dat wij een echte scooter rijschool zijn. Daarmee bedoelen wij dat wij een rijschool zijn die echt gespecialiseerd is in het verzorgen van kwalitatieve en examengerichte scooter theorie lessen en scooter praktijklessen.

Wat ons verder nog meer speciaal maakt? Hoe vet is het om je scooter theorie examen of praktijkexamen in 1 dag te halen? Wij zorgen er namelijk voor dat jij zowel je scooter theorie als je praktijkexamen bij het CBR kan halen. Daar heb je dan dus in totaal 2 dagen voor nodig, 1 voor beide examens. Ons CBR slagingspercentage liegt er daarom ook niet om: 85%! Al jarenlang hebben wij met succes meer dan 750 leerlingen geholpen aan hun bromfiets/scooter rijbewijs.

De scooter theoriecursus bij Rijschool Turboscooby

Wij zullen de eerste dag starten met het gedeelte over de theorie. In één dagdeel zullen onze ervaren docenten jou zo goed mogelijk trainen voor het scooter theorie examen. Tijdens de lessen zullen alle relevante onderdelen ter sprake komen die gedurende het CBR theorie examen waarschijnlijk aan de orde zullen komen. Onze docenten zullen je tegelijkertijd eenvoudige ezelsbruggetjes aanleren, waardoor jij meer op je gemak en met meer zelfvertrouwen het CBR scooter theorie examen zal doormaken.

De docenten zullen tijdens het behandelen van de mogelijke examenvragen, jou examenvragen laten zien zoals het CBR ze aan jou zou stellen tijdens je scooter theorie examen. Daardoor zal je al van te voren bekend zijn met de soort vraagstellingen van het CBR, en kan je met meer zelfverzekerdheid de vragen beantwoorden tijdens je examen.

Het overgrote deel van onze leerlingen zullen voor hun scooter theorie examen in 1 keer slagen. En wat nog vetter voor jou is, wij hebben dagelijks meerdere plekken voor het theorie examen gereserveerd bij het CBR. Daardoor kan jij na je theoriecursus op dezelfde dag al je scooter theorie examen doen en slagen!

5/5 - (58 stemmen)
Heb je een vraag? App ons!