Prijzen en pakketten

Scooter theorie Binnen 1 week
(Inclusief examen)
€99,-
Totaal pakket In 3 weken
(Theorie + praktijk)
€500,-
Scooter praktijk Binnen 1 week
(Inclusief examen)
€400,-
Scooter theorie (Inclusief examen)
€99,-
Totaal pakket (Spoed)
€600,-
Scooter praktijk (spoed)
€500,-

Betaalbaar succes met een CBR slagingspercentage van 85%

Het doel van Rijschool Turboscooby is dat jij bij de eerste keer meteen slaagt voor het CBR theorie- of praktijk examen en zo je scooter rijbewijs snel kunt behalen. Ons hoge slagingspercentage van 85 procent bij de CBR examens spreekt daarom ook voor zich.

Wij hebben al jarenlang succesvol het hoogste slagingspercentage in de Randstad m.b.t. scooter rijbewijs halen. Wil je dus bij de beste en goedkoopste brommer en scooter rijschool in de Randstad je scooter rijbewijs halen? Dan heb je die bij deze dus gevonden.

  • Vandaag aanmelden = binnen 2 weken
    gegarandeerd op examen!
  • Hoog slagingspercentage 85%
  • Gezakt? Morgen weer op examen!

Wij zijn in zo goed als alle regio’s binnen de Randstad jarenlang met succes actief. Binnen onze scooter rijopleiding kan je bij alle regio’s terecht om middels een dagopleiding scooter rijlessen te volgen. Afhankelijk van het pakket dat je bij ons afneemt, bieden wij jou zelfs de mogelijkheid om onbeperkt theoriecursussen te volgen.

Zo kun je voor relatief goedkope prijzen het meeste uit je voorbereiding halen om je scooter rijbewijs in 1 dag te halen!

Tip van Turboscooby 😉

Mocht je met spoed een examen willen doen voor je scooter of brommer? Laat ons dan gerust weten dat je z.s.m. je CBR examen wilt afleggen.

Wij zullen er alles aan doen om jou dan binnen 10 dagen de theoriecursus en praktijklessen te laten volgen, zodat je snel je examens kunt afronden!