Scooterrijbewijs in 1 dag Leiden!

Slagen voor jouw brommer/scooter theorie- of praktijkexamen

 • Vandaag aanmelden = binnen 2 weken gegarandeerd op examen!
 • Scooterrijbewijs in 1 dag
 • Hoog Slagingspercentage 85%
 • Meer dan 750 leerlingen geslaagd
 • Meerdere regio’s, groot examengebied
 • Gezakt? Morgen weer op examen
 • Geen wachttijden

Aanmeldformulier

Meld je vrijblijvend aan en wij bellen je z.s.m. terug!

Scooter

Theorie cursus

theorine-icon-1

€135,-

 • Onbeperkt klassikaal theoriecursus
 • Online oefenmateriaal
 • Slagingsgarantie
 • Inclusief CBR theorie examen

Scooter rijbewijs in 1 dag

scooter-icon-2
€520,-
 • 5 praktijklessen
 • Praktijkexamen op dezelfde dag
 • Gebruik van scooter en scooterhelm
 • Inclusief CBR praktijkexamen
 • Supersnel op CBR examen
 • Te verdelen over 1 of 2 dagen, zonder extra kosten!

Scooter praktijk

scooter-icon-3

€470,-

 • 4 praktijklessen
 • Praktijkexamen op dezelfde dag
 • Gebruik van scooter en scooterhelm
 • Inclusief CBR praktijkexamen
 • Supersnel op CBR examen
 • Te verdelen over 1 of 2 dagen, zonder extra kosten!

Haal in 1 dag je theorie- of praktijkexamen bij het CBR

Zou het niet schitterend zijn om in 1 dag te slagen voor je scooter theorie examen of scooter praktijk examen? Wij geven al jarenlang met succes scooter rijlessen aan onze leerlingen die uit de omgeving van Leiden komen.

Bij Turboscooby zorgen wij ervoor dat jij sterk wordt in alle mogelijke examen onderwerpen of onderdelen die langs kunnen komen tijdens de CBR examens. Onze lessen zijn volledig ingericht op basis van examengerichtheid.

 • Vandaag aanmelden = binnen 2 weken gegarandeerd op examen!
 • Hoog Slagingspercentage 85%
 • Gezakt? Morgen weer op examen

Daarom zal jij zo snel en effectief mogelijk klaargestoomd worden om je scooterrijbewijs in 1 dag te kunnen halen!

scooter-rijbewijs-leiden

Tip van Turboscooby 😉

Mocht je met spoed een examen willen doen voor je scooter of brommer? Laat ons dan gerust weten dat je z.s.m. je CBR examen wilt afleggen.

Wij zullen er alles aan doen om jou dan binnen 10 dagen de theoriecursus en praktijklessen te laten volgen, zodat je snel je examens kunt afronden!

Scooterrijbewijs halen voor de mensen uit Leiden

Bij ons kan je van maandag tot en met zondag terecht om theoriecursussen en praktijklessen voor je scooterrijbewijs te volgen. Wij openen om 8 uur ’s ochtends en zijn actief tot 8 uur in de avond.

Onze leerlingen uit Leiden hebben vaak de behoefte om gebruik te maken van ruime openingstijden, en daarom komt Turboscooby je meer dan prima tegemoet.

Wij zijn een open minded en toegankelijke rijschool. Als je de behoefte hebt aan specifieke wensen, laat het ons gerust weten. Het is aan ons om jou te laten slagen, dus is het voor ons belangrijk dat wij jou kunnen voorzien in je eisen en wensen.

In samenspraak met jou zullen wij dan kijken of wij de middelen en ruimte hebben om het jou naar je gemak te maken.

Dat wij meer dan 750 leerlingen hebben kunnen blij maken met een scooterrijbewijs is dus niet uit de lucht komen vallen. Wij denken graag met je mee!

 

%

Hoog slagingspercentage

Geslaagde leerlingen

leiden-image

Instagram feed

Je brommer of scooter rijbewijs in 1 dagen halen

Waarom jij graag jouw scooter rijbewijs bij Turboscooby wilt halen? Onze scooter rij instructeurs zullen ten eerste alle examenonderdelen die het CBR hanteert met je doornemen. Niet alleen behandelen ze de scooter theorie met je, maar je zult ook oefenen met examenvragen die mogelijk aan de orde zullen komen tijdens je scooter examen.

Uiteraard leveren wij graag maatwerk, en daarom zullen we regelmatig stilstaan bij de vragen of onderdelen waar jij nog moeite mee hebt. Middels handige ezelsbruggetjes die makkelijk te onthouden zijn zullen wij de vragen met je doornemen die je waarschijnlijk ook zou krijgen bij het CBR.

Zo zorgen wij ervoor dat jij zo examengericht mogelijk wordt getraind om je scooter rijbewijs te halen, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan tijdens je examen! Het is natuurlijk ook de bedoeling dat de scooter theorie goed bij je blijft hangen, zodat je sterker kunt handelen tijdens je praktijklessen en praktijkexamen.

De scooter praktijklessen bij Rijschool Turboscooby

Als je je scooter theorie examen hebt gehaald, kunnen we gelijk door met de praktijklessen. Meestal is het al mogelijk om binnen een week na je theorie examen te beginnen met praktijklessen. Je zult dan een paar praktijklessen lessen krijgen door onze ervaren scooter rij instructeurs.

Zodra de instructeur van mening is dat jij klaar bent voor het praktijkexamen, kunnen wij voor jou een examenplek reserveren bij het CBR op de meeste dichtstbijzijnde datum!

Hoog CBR slagingspercentage!

Bij Turboscooby is het dus mogelijk om je theorie examen of praktijkexamen in 1 dag te halen. Voor beide examens zal je dan in totaal 2 losse dagen kwijt zijn dus. Dat een examen halen in 1 dag kan, betekent natuurlijk niet dat de kwaliteit die wij leveren minder is. Met onze jarenlange ervaring hebben wij een hele examen gerichte cursus aanpak ontwikkeld, waardoor jij optimaal wordt getraind. Middels deze cursus kan jij binnen een mum van tijd jouw theorielessen en praktijklessen volgen en goed gestoomd worden voor het CBR examen door onze ervaren scooter rij instructeurs.

Wat ons onderscheidt als rijschool ten opzichte van alle andere rijscholen, is dat wij een echte scooter rijschool zijn. Daarmee bedoelen wij dat wij een rijschool zijn die echt gespecialiseerd is in het verzorgen van kwalitatieve en examengerichte scooter theorie lessen en scooter praktijklessen.

Wat ons verder nog meer speciaal maakt? Hoe vet is het om je theorie- of praktijkexamen in 1 dag te halen? Wij zorgen er namelijk voor dat jij zowel je scooter theorie als je praktijkexamen bij het CBR kan halen. Ons CBR slagingspercentage liegt er daarom ook niet om: 85%! Al jarenlang hebben wij met succes meer dan 750 leerlingen geholpen aan hun bromfiets en scooter rijbewijs.

De scooter theoriecursus bij Rijschool Turboscooby

Wij zullen de dag starten met het gedeelte over de theorie. In één dagdeel zullen onze ervaren docenten jou zo goed mogelijk trainen voor het scooter theorie examen. Tijdens de lessen zullen alle relevante onderdelen ter sprake komen die gedurende het CBR theorie examen waarschijnlijk aan de orde zullen komen. Onze docenten zullen je tegelijkertijd eenvoudige ezelsbruggetjes aanleren, waardoor jij meer op je gemak en met meer zelfvertrouwen het CBR scooter theorie examen zal doormaken.

De docenten zullen tijdens het behandelen van de mogelijke examenvragen, jou examenvragen laten zien zoals het CBR ze aan jou zou stellen tijdens je scooter theorie examen. Daardoor zul je al van te voren bekend zijn met de soort vraagstellingen van het CBR, en kan je met meer zelfverzekerdheid de vragen beantwoorden tijdens je examen.

Het overgrote deel van onze leerlingen zullen voor hun scooter theorie examen in 1 keer slagen. En wat nog vetter voor jou is, wij hebben dagelijks meerdere plekken voor het theorie examen gereserveerd bij het CBR. Daardoor kan jij na je theoriecursus op dezelfde dag al je scooter theorie examen doen en slagen!

5/5 - (44 stemmen)
Heb je een vraag? App ons!