Scooterrijbewijs in 1 dag Delft

In 1 dag slagen voor je scooter theorie- of praktijkexamen voor Delft

 • Vandaag aanmelden = binnen 2 weken gegarandeerd op examen!
 • Scooterrijbewijs in 1 dag
 • Hoog Slagingspercentage 85%
 • Meer dan 750 leerlingen geslaagd
 • Meerdere regio’s, groot examengebied
 • Gezakt? Morgen weer op examen
 • Geen wachttijden

Aanmeldformulier

Meld je vrijblijvend aan en wij bellen je z.s.m. terug!

Scooter

Theorie cursus

theorine-icon-1

€135,-

 • Onbeperkt klassikaal theoriecursus
 • Online oefenmateriaal
 • Slagingsgarantie
 • Inclusief CBR theorie examen

Scooter rijbewijs in 1 dag

scooter-icon-2
€520,-
 • 5 praktijklessen
 • Praktijkexamen op dezelfde dag
 • Gebruik van scooter en scooterhelm
 • Inclusief CBR praktijkexamen
 • Supersnel op CBR examen
 • Te verdelen over 1 of 2 dagen, zonder extra kosten!

Scooter praktijk

scooter-icon-3

€470,-

 • 4 praktijklessen
 • Praktijkexamen op dezelfde dag
 • Gebruik van scooter en scooterhelm
 • Inclusief CBR praktijkexamen
 • Supersnel op CBR examen
 • Te verdelen over 1 of 2 dagen, zonder extra kosten!

In 1 dag slagen bij het CBR voor je scooterexamens voor Delft

Bij scooter Rijschool Turboscooby ben jij bij het juiste adres om in 1 dag te slagen voor je CBR scooter theorie- of praktijkexamen, Voor al onze leerlingen uit Delft, wij zijn voor jou de rijschool om vertrouwd je scooterrijbewijs te halen. Voor beide examens zal je in totaal 2 dagen moeten vrijmaken voor de lessen plus examen, 1 dag per soort examen dus.

Wij zullen middels onze theoriecursussen en praktijklessen jou zo optimaal mogelijk voorbereiden voor de CBR examens. De lessen zullen intensief en heel examengericht gegeven worden,  waardoor de kans dat jij in 1 keer zult slagen zeer sterk aanwezig is.

 • Vandaag aanmelden = binnen 2 weken gegarandeerd op examen!
 • Hoog Slagingspercentage 85%
 • Gezakt? Morgen weer op examen

Vermijd dat je onnodig veel tijd en geld verliest door alles zelf te proberen te leren. In 1 dag kan je af zijn van alle stress!

scooter-rijbewijs-in-1-dag-halen

Tip van Turboscooby 😉

Mocht je met spoed een examen willen doen voor je scooter of brommer? Laat ons dan gerust weten dat je z.s.m. je CBR examen wilt afleggen.

Wij zullen er alles aan doen om jou dan binnen 10 dagen de theoriecursus en praktijklessen te laten volgen, zodat je snel je examens kunt afronden!

Actief voor leerlingen uit Delft

Leerlingen uit Delft kunnen bij ons dagelijks een theoriecursus of praktijkles volgen. Onze rijschool is op alle dagen van de week geopend van 8 uur in de ochtend tot 8 uur in de avond.

Als je denkt dat je liever meerdere lessen wilt volgen voor de zekerheid, geen probleem! Geef het aan bij ons en wij zullen samen kijken naar de beschikbare opties voor jou. Wij streven ernaar om jou maatwerk te leveren! 

%

Hoog slagingspercentage

Geslaagde leerlingen

delft-image

Instagram feed

Je scooterrijbewijs in 1 dag halen voor Delft

Turboscooby is een scooter rijschool die gespecialiseerd is in het leveren van scooter theoriecursussen en scooter praktijklessen. Onze docenten weten daarom heel goed hoe de CBR examens zijn ingericht en hoe wij jou daarvoor zo goed mogelijk moeten voorbereiden, Daarom zullen wij voorbeeldvragen uit het echte CBR examen met je grondig doornemen, zodat je niet alleen de theorie meekrijgt, maar ook praktisch voor het scooter theorie examen goed bent voorbereid.

Wees er gerust op dat we de stof niet zullen overhaasten. Het gaat namelijk om jou! Wij zullen proberen om de stof net zo lang te herhalen, totdat jij het goed doorhebt. Daarbij zullen we jou voorzien van handige ezelsbruggetjes, zodat de verschillende onderwerpen goed bij je blijven hangen. 

Ons doel is dat jij zo examengericht mogelijk wordt getraind om je CBR examen te halen, zodat jij volledig je scooter theorie- of praktijkexamen in 1 dag kan halen. Het gaat erom dat je zó goed bent voorbereid, dat je niet voor ongewenste verrassingen kom te staan bij het CBR. Wij zijn er immers voor om jou met de beste kennisbagage en de nodige zelfvertrouwen mee te geven, zodat jij heel sterk handelt tijdens je examens.

Scooter praktijklessen bij Turboscooby voor Delft

Als je minstens 15,5 jaar bent, kan je al je theorie examen doen bij het CBR. Zodra je je examen hebt gehaald, kunnen we meestal na een week al met de praktijkexamens van start gaan. Onze professionele scooter rij instructeur zal jou dan optimaal voorbereiden voor jouw volgende CBR examen, namelijk het scooter praktijkexamen! Als je niet minstens 16 jaar oud bent, kan je nog geen praktijkexamen verrichten, maar wel alvast praktijklessen nemen ter voorbereiding. Houdt daar dus rekening mee!

Wanneer onze scooter rij instructeur van mening is dat je alle vaardigheden voldoende beheerst, zullen wij een examenplek bij het CBR voor je reserveren. Samen zullen wij dan kijken welke datum voor jou het beste uitkomt.

Maar als je 16 jaar of ouder bent, kunnen wij zowel je theorie- als praktijkexamen reserveren zonder leeftijdsdrempel. Zo kan jij dus je examens alsnog snel halen!

Top CBR slagingspercentage!

Dat je je scooter examens in 1 dag kan halen bij ons, neemt natuurlijk niet af van onze rijschool kwaliteit. Met onze jarenlange ervaring hebben wij onze rijopleidingen optimaal ingericht, zodat deze altijd zo examengericht mogelijk zijn. Daarom kunnen wij jou beloven dat wij ervoor kunnen zorgen dat jij in 1 dag volledig kunt slagen voor je scooterexamens. In totaal zal je 2 losse dagen kwijt zijn per examen, 1 dag per examen dus. Voorwaarde is natuurlijk wel dat jij actief mee moet doen tijdens de lessen en geconcentreerd alle stof goed tot je moet nemen. Niks is natuurlijk een vanzelfsprekendheid.

Wat Turboscooby voor jou heel aantrekkelijk maakt is dat wij een echte scooter rijschool zijn. Dus wij zijn volledig gespecialiseerd in het verzorgen van scooter theorie- en praktijklessen. Onze lessen zijn daarom heel sterk en examengericht ontwikkeld, waardoor jij zo examen ready mogelijk wordt klaargestoomd.

Daarnaast is onze grootste onderscheidende factor ons geweldige slagingspercentage. Met een slagingspercentage van 85 procent kan het haast niet anders dat jij zeker weten zult slagen voor je scooterexamen in 1 dag. Wij hebben inmiddels meer dan 750 leerlingen kunnen begeleiden en met succes kunnen helpen aan het slagen voor hun CBR examens. Cijfers liegen niet!

Onze scooter theoriecursussen

Wanneer je bij ons aan de slag gaat voor je scooterrijbewijs, zal je traject lijken als volgt. In de ochtend zul je bij ons op locatie aanwezig zijn om te starten met je theoriecursus. In een paar uur tijd zullen wij jou alle examenstof zo compleet mogelijk uitleggen, zodat jij niet voor verrassingen komt te staan. Alle examenonderwerpen zullen daarbij aan de orde komen, met simpele ezelsbruggetjes waardoor jij zonder moeite de scooter theorie examen kunt doen. Zo kun je met veel zelfvertrouwen en de juiste kennis het examen sterk bijwonen.

Tijdens de les zullen de docenten jou examenvragen uit voorgaande officiële CBR theorie examens laten zien, zodat jij weet hoe de vraagstelling van het CBR is opgebouwd en ben je meteen bekend met het examen. Als je van te voren al weet wat je wachten staat, bespaart jou dat natuurlijk de onnodige spanning en stress. Ons gaat het erom dat jij sterk in je schoenen staat bij het CBR!

De kans is heel erg sterk dat jij in 1 keer zult slagen voor je theorie examen. En wat Turboscooby nog vetter maakt, wij kunnen ervoor zorgen dat er een examenplek op dezelfde dag wordt gereserveerd als je scooter theorieles. Zo kan jij dus in de ochtend les volgen, en in de namiddag je examen afleggen. Hoe geweldig is het dat je dan in 1 dag klaar kan zijn met het theoretische gedeelte van je scooterrijbewijs?!

5/5 - (50 stemmen)
Heb je een vraag? App ons!