Scooterrijbewijs in 1 dag Rotterdam!

In 1 dag slagen voor het scooter theorie- of praktijkexamen als je uit Rotterdam komt!

 • Vandaag aanmelden = binnen 2 weken gegarandeerd op examen!
 • Scooterrijbewijs in 1 dag
 • Hoog Slagingspercentage 85%
 • Meer dan 750 leerlingen geslaagd
 • Meerdere regio’s, groot examengebied
 • Gezakt? Morgen weer op examen
 • Geen wachttijden

Aanmeldformulier

Meld je vrijblijvend aan en wij bellen je z.s.m. terug!

Scooter

Theorie cursus

theorine-icon-1

€135,-

 •  Onbeperkt klassikaal theoriecursus
 • Online oefenmateriaal
 • Slagingsgarantie
 • Inclusief CBR theorie examen

Compleet

Scooter rijbewijs

scooter-icon-2

€560,-

 • Online oefenmateriaal
 • Gratis oefenexamens voor theorie
 • 5 praktijklessen
 • Praktijkexamen op dezelfde dag
 • Gebruik van scooter en scooterhelm
 • Inclusief theorie en praktijkexamen
 • Supersnel op CBR examen
 • Slagingsgarantie voor de theorie
 • Tijdelijk 150 euro korting

Scooter praktijk

Elders je theorie gehaald?

scooter-icon-3

€470,-

 • 4 praktijklessen
 • Direct door voor het praktijkexamen
 • Inclusief CBR praktijkexamen
 • Gebruik van scooter en scooterhelm
 • Te verdelen over 1 of 2 dagen, zonder extra kosten!

Je scooterrijbewijs in 1 dag halen voor leerlingen uit Rotterdam

Hoe hartstikke vet is het om je bromfiets/scooterrijbewijs in 1 dag te halen? En daarom is Turboscooby er, zodat jij van die vraag een feit kunt maken! Wij helpen al jarenlang leerlingen uit Rotterdam om te slagen voor hun scooter rijbewijs. De missie van Turboscooby is dat onze leerlingen supersterk worden voorbereidt op het scooter theorie examen of het scooter praktijkexamen van het CBR.

Met onze jarenlange ervaring, en jouw actieve inzet tijdens de lessen, zullen wij ervoor zorgen dat jij met vlag en wimpel zult slagen voor je scooterrijbewijs. Ben je benieuwd naar ons CBR slagingspercentage? Met heel veel trots reiken wij jou dat aan: 85 procent! Bijna 9 van de 10 leerlingen slagen dus bij ons al bij de eerste keer meedoen aan de examens!

 • Vandaag aanmelden = binnen 2 weken gegarandeerd op examen!
 • Hoog Slagingspercentage 85%
 • Gezakt? Morgen weer op examen

En dat geldt dus voor de minstens 750 leerlingen die wij in de loop der jaren met succes hebben mogen helpen!

scooter-rijbewijs-rotterdam

Tip van Turboscooby 😉

Mocht je met spoed een examen willen doen voor je scooter of brommer? Laat ons dan gerust weten dat je z.s.m. je CBR examen wilt afleggen.

Wij zullen er alles aan doen om jou dan binnen 10 dagen de theoriecursus en praktijklessen te laten volgen, zodat je snel je examens kunt afronden!

Het scooterrijbewijs in 1 keer halen voor Rotterdammers

Wij willen graag toegankelijk en bereikbaar zijn voor onze leerlingen uit Rotterdam. Vandaar ook dat we brede openingstijden en -dagen hanteren. Belangrijk te weten is dat je voor het theorie examen en het praktijkexamen in totaal 2 dagen moet vrijmaken, 1 dag voor elk examen dus.

Je kunt letterlijk elke dag bij ons langskomen, mits dat uiteraard binnen 8 uur ’s ochtends en 8 uur ’s avonds gebeurt. Dus ongeacht of het weekend is, no worries!

Heb je verder behoefte aan extra aandacht of wil je ergens beter in ondersteund worden? Aarzel alsjeblieft niet en laat ons weten hoe wij jou beter kunnen helpen. Wij zijn er namelijk voor jou!

Ons slagingspercentage en het aantal geslaagde leerlingen hieronder spreken niet voor niets boekdelen!

%

Hoog slagingspercentage

Geslaagde leerlingen

rotterdam-image

Instagram feed

Je brommer/scooter rijbewijs in 1 dagen halen

Waarom jij graag jouw scooter rijbewijs bij Turboscooby wilt halen? Onze scooter rij instructeurs zullen ten eerste alle examenonderdelen die het CBR hanteert met je doornemen. Niet alleen behandelen ze de scooter theorie met je, maar je zult ook oefenen met examenvragen die mogelijk aan de orde zullen komen tijdens je scooter examen.

Uiteraard leveren wij graag maatwerk, en daarom zullen we regelmatig stilstaan bij de vragen of onderdelen waar jij nog moeite mee hebt. Middels handige ezelsbruggetjes die makkelijk te onthouden zijn zullen wij de vragen met je doornemen die je waarschijnlijk ook zou krijgen bij het CBR.

Zo zorgen wij ervoor dat jij zo examengericht mogelijk wordt getraind om je scooter rijbewijs te halen, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan tijdens je examen! Het is natuurlijk ook de bedoeling dat de scooter theorie goed bij je blijft hangen, zodat je sterker kunt handelen tijdens je praktijklessen en praktijkexamen.

De scooter praktijklessen bij Rijschool Turboscooby

Als je je scooter theorie examen hebt gehaald, kunnen we gelijk door met de praktijklessen. Meestal is het al mogelijk om binnen een week na je theorie examen te beginnen met praktijklessen. Je zult dan een paar praktijklessen krijgen door onze ervaren scooter rij instructeurs.

Zodra de instructeur van mening is dat jij klaar bent voor het praktijkexamen, kunnen wij voor jou een examenplek reserveren bij het CBR op de meeste dichtstbijzijnde datum!

Hoog CBR slagingspercentage!

Bij Turboscooby is het dus mogelijk om je bromfiets/scooter rijbewijs in 1 dag te halen. Dat dit in 1 dag kan, betekent natuurlijk niet dat de kwaliteit die wij leveren minder is. Met onze jarenlange ervaring hebben wij een hele examen gerichte cursus aanpak ontwikkeld, waardoor jij optimaal wordt getraind. Middels deze cursus kan jij binnen een mum van tijd jouw theorielessen en praktijklessen volgen en goed gestoomd worden voor het CBR examen door onze ervaren scooter rij instructeurs.

Wat ons onderscheidt als rijschool ten opzichte van alle andere rijscholen, is dat wij een echte scooter rijschool zijn. Daarmee bedoelen wij dat wij een rijschool zijn die echt gespecialiseerd is in het verzorgen van kwalitatieve en examengerichte scooter theorie lessen en scooter praktijklessen.

Wat ons verder nog meer speciaal maakt? Hoe vet is het om je scooter theorie examen of praktijkexamen in 1 dag te halen? Wij zorgen er namelijk voor dat jij zowel je scooter theorie als je praktijkexamen bij het CBR kan halen. In totaal ben je dus 2 dagen kwijt, 1 voor elk examen. Ons CBR slagingspercentage liegt er daarom ook niet om: 85%! Al jarenlang hebben wij met succes meer dan 750 leerlingen geholpen aan hun bromfiets/scooter rijbewijs.

De scooter theoriecursus bij Rijschool Turboscooby

Wij zullen de dag eerst starten met het gedeelte over de theorie. In één dagdeel zullen onze ervaren docenten jou zo goed mogelijk trainen voor het scooter theorie examen. Tijdens de lessen zullen alle relevante onderdelen ter sprake komen die gedurende het CBR theorie examen waarschijnlijk aan de orde zullen komen. Onze docenten zullen je tegelijkertijd eenvoudige ezelsbruggetjes aanleren, waardoor jij meer op je gemak en met meer zelfvertrouwen het CBR scooter theorie examen zal doormaken.

De docenten zullen tijdens het behandelen van de mogelijke examenvragen, jou examenvragen laten zien zoals het CBR ze aan jou zou stellen tijdens je scooter theorie examen. Daardoor zul je al van te voren bekend zijn met de soort vraagstellingen van het CBR, en kan je met meer zelfverzekerdheid de vragen beantwoorden tijdens je examen.

Het overgrote deel van onze leerlingen zullen voor hun scooter theorie examen in 1 keer slagen. En wat nog vetter voor jou is, wij hebben dagelijks meerdere plekken voor het theorie examen gereserveerd bij het CBR. Daardoor kan jij na je theoriecursus op dezelfde dag al je scooter theorie examen doen en slagen!

5/5 - (73 stemmen)
Chat openen
Heb je een vraag? App ons!