Scooterrijbewijs in 1 dag Rotterdam!

In 1 dag slagen voor het scooter theorie- of praktijkexamen als je uit Rotterdam komt!

 • Vandaag aanmelden = binnen 2 weken gegarandeerd op examen!
 • Scooterrijbewijs in 1 dag
 • Hoog Slagingspercentage 85%
 • Meer dan 750 leerlingen geslaagd
 • Meerdere regio’s, groot examengebied
 • Gezakt? Morgen weer op examen
 • Geen wachttijden

Aanmeldformulier

Meld je vrijblijvend aan en wij bellen je z.s.m. terug!

Scooter

Theorie cursus

theorine-icon-1

€135,-

 • Onbeperkt klassikaal theoriecursus
 • Online oefenmateriaal
 • Slagingsgarantie
 • Inclusief CBR theorie examen

Scooter rijbewijs in 1 dag

scooter-icon-2
€520,-
 • 5 praktijklessen
 • Praktijkexamen op dezelfde dag
 • Gebruik van scooter en scooterhelm
 • Inclusief CBR praktijkexamen
 • Supersnel op CBR examen
 • Te verdelen over 1 of 2 dagen, zonder extra kosten!

Scooter praktijk

scooter-icon-3

€470,-

 • 4 praktijklessen
 • Praktijkexamen op dezelfde dag
 • Gebruik van scooter en scooterhelm
 • Inclusief CBR praktijkexamen
 • Supersnel op CBR examen
 • Te verdelen over 1 of 2 dagen, zonder extra kosten!

Je scooterrijbewijs in 1 dag halen voor leerlingen uit Rotterdam

Hoe hartstikke vet is het om je bromfiets/scooterrijbewijs in 1 dag te halen? En daarom is Turboscooby er, zodat jij van die vraag een feit kunt maken! Wij helpen al jarenlang leerlingen uit Rotterdam om te slagen voor hun scooter rijbewijs. De missie van Turboscooby is dat onze leerlingen supersterk worden voorbereidt op het scooter theorie examen of het scooter praktijkexamen van het CBR.

Met onze jarenlange ervaring, en jouw actieve inzet tijdens de lessen, zullen wij ervoor zorgen dat jij met vlag en wimpel zult slagen voor je scooterrijbewijs. Ben je benieuwd naar ons CBR slagingspercentage? Met heel veel trots reiken wij jou dat aan: 85 procent! Bijna 9 van de 10 leerlingen slagen dus bij ons al bij de eerste keer meedoen aan de examens!

 • Vandaag aanmelden = binnen 2 weken gegarandeerd op examen!
 • Hoog Slagingspercentage 85%
 • Gezakt? Morgen weer op examen

En dat geldt dus voor de minstens 750 leerlingen die wij in de loop der jaren met succes hebben mogen helpen!

scooter-rijbewijs-rotterdam

Tip van Turboscooby 😉

Mocht je met spoed een examen willen doen voor je scooter of brommer? Laat ons dan gerust weten dat je z.s.m. je CBR examen wilt afleggen.

Wij zullen er alles aan doen om jou dan binnen 10 dagen de theoriecursus en praktijklessen te laten volgen, zodat je snel je examens kunt afronden!

Het scooterrijbewijs in 1 keer halen voor Rotterdammers

Wij willen graag toegankelijk en bereikbaar zijn voor onze leerlingen uit Rotterdam. Vandaar ook dat we brede openingstijden en -dagen hanteren. Belangrijk te weten is dat je voor het theorie examen en het praktijkexamen in totaal 2 dagen moet vrijmaken, 1 dag voor elk examen dus.

Je kunt letterlijk elke dag bij ons langskomen, mits dat uiteraard binnen 8 uur ’s ochtends en 8 uur ’s avonds gebeurt. Dus ongeacht of het weekend is, no worries!

Heb je verder behoefte aan extra aandacht of wil je ergens beter in ondersteund worden? Aarzel alsjeblieft niet en laat ons weten hoe wij jou beter kunnen helpen. Wij zijn er namelijk voor jou!

Ons slagingspercentage en het aantal geslaagde leerlingen hieronder spreken niet voor niets boekdelen!

%

Hoog slagingspercentage

Geslaagde leerlingen

rotterdam-image

Instagram feed

Scooter rijbewijs in 1 dagen halen in Rotterdam

Waarom zou jij jouw scooter rijbewijs bij Turboscooby willen halen? Onze scooter rij instructeurs zullen eerst alle examenonderdelen die het CBR hanteert met je doornemen. Naast het behandelen van de scootertheorie, zul je ook oefenen met examenvragen die mogelijk aan de orde komen tijdens jouw scooterexamen.

Natuurlijk bieden wij maatwerk en daarom zullen we regelmatig stilstaan bij de vragen of onderdelen waar jij nog moeite mee hebt. We zullen gebruik maken van handige ezelsbruggetjes die makkelijk te onthouden zijn om de vragen met jou door te nemen die je hoogstwaarschijnlijk krijgt bij het CBR.

Wij trainen je op een examengerichte manier voor het behalen van je scooter rijbewijs, zodat je tijdens het examen niet voor verrassingen komt te staan. Het is belangrijk dat je de scooter theorie goed begrijpt, zodat je tijdens de praktijklessen en het praktijkexamen beter kunt handelen.

De scooter praktijklessen bij Scooter rijschool Rotterdam

Als je geslaagd bent voor je scooter theorie-examen, kunnen we snel beginnen met de scooter praktijklessen. Meestal kun je al binnen één week na het behalen van je theorie-examen beginnen met de praktijklessen. Onze ervaren scooter rij instructeurs geven je dan een aantal scooter rijlessen.

Als de instructeur denkt dat je klaar bent voor het praktijkexamen, kunnen wij een examenplaats voor je reserveren bij het CBR op de dichtstbijzijnde beschikbare datum.

Super CBR slagingspercentage!

Bij Turboscooby kun je in één dag je bromfiets/scooter rijbewijs halen. Maar let op, de snelheid betekent niet dat de kwaliteit minder is. We hebben juist een jarenlange ervaring en hebben een cursus ontwikkeld die volledig gericht is op het examen. Hierdoor ben je optimaal voorbereid en kun je snel je theorie- en praktijklessen volgen. Onze ervaren instructeurs stomen je klaar voor het CBR-examen.

Wat ons uniek maakt als rijschool is dat wij ons gespecialiseerd hebben in het geven van scooter rijlessen. Hierbij bieden wij zowel kwalitatieve scooter theorie- als praktijklessen aan, gericht op het behalen van het examen.

Wat maakt ons nog meer bijzonder? Het is geweldig dat je bij ons in één dag je theorie- of je praktijkexamen voor de scooter kunt halen. We zorgen ervoor dat je beide examens bij het CBR kunt afleggen, wat in totaal 2 dagen kost, 1 dag per examen. Ons CBR slagingspercentage is hoog en betrouwbaar, namelijk 85%! Al jarenlang hebben we met succes meer dan 750 leerlingen geholpen bij het behalen van hun bromfiets- of scooterrijbewijs.

Een scooter theoriecursus volgen bij Scooterrijschool Rotterdam

We beginnen de dag met een theoretisch deel, waarin onze ervaren docenten je zullen opleiden voor het scooter theorie examen in één dagdeel. Tijdens de lessen worden alle onderwerpen aangesneden die waarschijnlijk aan bod zullen komen tijdens het CBR theorie examen. Onze docenten leren je ook eenvoudige ezelsbruggetjes aan, zodat je met meer vertrouwen en op je gemak het CBR scooter theorie examen aflegt.

Tijdens de examenvoorbereiding laten de docenten de examenvragen zien die het CBR je zou kunnen stellen tijdens je scooter theorie-examen. Dit helpt jou om vertrouwd te raken met de vraagstelling van het CBR en met meer zelfverzekerdheid de examenvragen te beantwoorden.

Bijna al onze leerlingen slagen in één keer voor hun scooter theorie-examen. Bovendien hebben we dagelijks meerdere plekken bij het CBR gereserveerd voor het examen. Dat betekent dat je na de theoriecursus op dezelfde dag het theorie-examen kunt afleggen en slagen!

Scooterrijbewijs in 1 dag Rotterdam!

Je scooterrijbewijs in 1 dag is geen fabeltje!

Wij hebben al jaren ervaring in het opleiden van leerlingen en hebben veel succes behaald bij het behalen van hun scooter rijbewijs in slechts één dag. Je vraagt je wellicht af hoe dat mogelijk is. Dit gaat echter zeer eenvoudig en effectief via ons. Op de dag van het praktijkexamen voor de scooter krijg je praktijklessen. Met de kennis die je zojuist hebt opgedaan, kun je direct het examen afleggen!

Onze leerlingen slagen bijna allemaal in één keer voor hun examen dankzij onze vakdocenten die unieke examengerichte scooter rijlessen geven en omdat alles nog vers in het geheugen zit. Het hoge slagingspercentage van onze rijschool kan worden afgeleid uit de CBR-slagingspercentage. Hieruit blijkt ook de effectiviteit van onze aanpak van het behalen van het scooter rijbewijs in 1 dag Rotterdam.

Scooter theorie en praktijk in 1 dag

Op dit moment is het helaas niet mogelijk om zowel het theorie-examen als het praktijkexamen op dezelfde dag af te leggen. Je moet eerst slagen voor het theorie-examen voordat je je kunt aanmelden voor het praktijkexamen. Hoewel sommigen mogelijk denken dat het in de toekomst misschien wel mogelijk zal zijn om de scooter-theorie en praktijk op dezelfde dag te doen, lijkt dit onwaarschijnlijk.

De mogelijkheid bestaat dat je voor het theoretische examen kunt zakken. Als je dit examen op dezelfde dag als het praktijkexamen scooter zou hebben, zou je dus niet kunnen deelnemen aan het praktijkexamen als je zakt voor het theorie-examen. Het is ook vanzelfsprekend dat er geen mogelijkheid zou zijn om je geld terug te krijgen of de datum van het praktijkexamen te verzetten als je zou zakken voor de theorie. Het CBR heeft dan namelijk al tijd en een examinator voor je ingepland, dus als je voor de theorie zou zakken, zou je ook automatisch voor de praktijk zakken en je geld verliezen.

Scooter theorie in 1 dag Rotterdam

Om op één dag je scooter theorie-examen te halen bieden wij bij TurboScooby een theoriecursus aan die verzorgd wordt door deskundige docenten. Dit is op dezelfde dag als het examen. De cursus is gericht op het examen zelf en verzorgt alle noodzakelijke theorie. Na afloop van de cursus kan je het examen doen. Met onze theoriecursus vergroot je de kans om te slagen voor het examen en kan je al in één dag je scooter theorie in Rotterdam halen.

Scooter praktijk in 1 dag Rotterdam

We zorgen ervoor dat je het praktijkexamen voor de scooter in één dag kunt afronden. Op de dag van het examen krijg je enkele uren rijles van een ervaren instructeur, meestal 4 of 5 uur. Je ontvangt tips en ezelsbruggetjes om je voor te bereiden op het examen. Daarna ga je direct het examen afleggen. Door de verse kennis gaat de kans op slagen omhoog en ben je bijna zeker geslaagd voor je scooter-examen na deze ééndaagse opleiding.

Scooter rijbewijs in 1 dag halen Rotterdam wordt werkelijkheid

Wanneer je al een theoriecertificaat hebt, kun je direct het praktijkexamen voor je scooter rijbewijs reserveren en rijlessen volgen. Deze lessen en het examen worden op dezelfde dagen gepland, waardoor het mogelijk is om je rijbewijs in één dag te halen. Heb je nog geen theoriecertificaat? Maak je geen zorgen, dan duurt het proces één dag extra. Wij regelen dan een theoriecursus en examen op dezelfde dag. Als je hiervoor slaagt, zullen we het praktijkexamen en de scooter rijlessen op dezelfde dag inplannen.

5/5 - (73 stemmen)
Heb je een vraag? App ons!