Scooterrijbewijs in 1 dag Rijswijk!

Slagen voor je scooterrijbewijs in 1 dag als je uit Rijswijk komt

 • Vandaag aanmelden = binnen 2 weken gegarandeerd op examen!
 • Scooterrijbewijs in 1 dag
 • Hoog Slagingspercentage 85%
 • Meer dan 750 leerlingen geslaagd
 • Meerdere regio’s, groot examengebied
 • Gezakt? Morgen weer op examen
 • Geen wachttijden

Aanmeldformulier

Meld je vrijblijvend aan en wij bellen je z.s.m. terug!

Scooter

Theorie cursus

theorine-icon-1

€135,-

 • Onbeperkt klassikaal theoriecursus
 • Online oefenmateriaal
 • Slagingsgarantie
 • Inclusief CBR theorie examen

Scooter rijbewijs in 1 dag

scooter-icon-2
€520,-
 • 5 praktijklessen
 • Praktijkexamen op dezelfde dag
 • Gebruik van scooter en scooterhelm
 • Inclusief CBR praktijkexamen
 • Supersnel op CBR examen
 • Te verdelen over 1 of 2 dagen, zonder extra kosten!

Scooter praktijk

scooter-icon-3

€470,-

 • 4 praktijklessen
 • Praktijkexamen op dezelfde dag
 • Gebruik van scooter en scooterhelm
 • Inclusief CBR praktijkexamen
 • Supersnel op CBR examen
 • Te verdelen over 1 of 2 dagen, zonder extra kosten!

Scooterrijbewijs halen voor leerlingen uit Rijswijk

Hoe top zou het zijn om je scooterrijbewijs in 1 dag te halen? Bij scooter rijschool Turboscooby zullen wij jou trainen om in één keer te slagen voor je CBR scooter theorie examen of CBR scooter praktijkexamen. Wij geven al jarenlang lessen aan leerlingen uit de omgeving van Rijswijk, waardoor wij goed weten wat er van ons verwacht wordt. Per examen moet je dus 1 dag vrij maken voor de lessen, in totaal 2, 

Wij zijn altijd al een trekpleister geweest voor de leerlingen uit Rijswijk. Onze leerlingen worden altijd examengericht voorbereid tijdens de scooter theoriecursus en scooter praktijklessen. Dat je in 1 keer zult slagen voor je scooter examens is dus bijzonder sterk aanwezig!

 • Vandaag aanmelden = binnen 2 weken gegarandeerd op examen!
 • Hoog Slagingspercentage 85%
 • Gezakt? Morgen weer op examen

Met onze jarenlange ervaring is onze cursusaanpak zeer zorgvuldig samengesteld, waardoor jij nauwkeurig en effectief wordt klaargestoomd. En dat zodat jij niet (nog meer) tijd en geld verliest aan online of offline lesmateriaal, waarvan vaak niet bekend is of ze wel conform de laatste wet- en regelgeving zijn samengesteld.

Turboscooby ontzorgt jou daarom van die onzekerheid en stress. Want bij ons is alle lesstof immers altijd bijgewerkt en actueel!

scooter-rijbewijs-rijswijk

Tip van Turboscooby 😉

Mocht je met spoed een examen willen doen voor je scooter of brommer? Laat ons dan gerust weten dat je z.s.m. je CBR examen wilt afleggen.

Wij zullen er alles aan doen om jou dan binnen 10 dagen de theoriecursus en praktijklessen te laten volgen, zodat je snel je examens kunt afronden!

Altijd bereikbaar voor onze leerlingen uit Rijswijk

Bij Turboscooby hanteren wij ruime openingstijden en openingsdagen. Dit doen wij zodat onze leerlingen de ruimte krijgen om hun lessen niet te missen. Want wij snappen dat het privé leven behoorlijk druk kan zijn en tijd in beslag kan nemen. Daarom zijn wij elke dag, inclusief het weekend, open van 8 uur ’s morgens tot 8 uur ’s avonds.

Wij denken graag mee met onze leerlingen en willen er voor hun zijn. Als jij onzeker bent over jouw vaardigheden of kennis, willen wij jou mededelen dat dit heel normaal is. Jij bent echt niet de enige!

Laat ons gerust weten waar je behoefte aan hebt, en samen zullen we dan kijken hoe wij jou daarbij kunnen helpen. Wij zijn er voor de leerlingen, en niet andersom. Onze statistieken hieronder liegen er daarom ook niet om!

%

Hoog slagingspercentage

Geslaagde leerlingen

rijswijk-image

Instagram feed

Je brommer/scooter rijbewijs in 1 dagen halen

Waarom jij graag jouw scooter rijbewijs bij Turboscooby wilt halen? Onze scooter rij instructeurs zullen ten eerste alle examenonderdelen die het CBR hanteert met je doornemen. Niet alleen behandelen ze de scooter theorie met je, maar je zult ook oefenen met examenvragen die mogelijk aan de orde zullen komen tijdens je scooter theorie examen.

Uiteraard leveren wij graag maatwerk, en daarom zullen we regelmatig stilstaan bij de vragen of onderdelen waar jij nog moeite mee hebt. Middels handige ezelsbruggetjes die makkelijk te onthouden zijn zullen wij de vragen met je doornemen die je waarschijnlijk ook zou krijgen bij het CBR.

Zo zorgen wij ervoor dat jij zo examengericht mogelijk wordt getraind om je scooter rijbewijs te halen, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan tijdens je examen! Het is natuurlijk ook de bedoeling dat de scooter theorie goed bij je blijft hangen, zodat je sterker kunt handelen tijdens je praktijklessen en praktijkexamen.

De scooter praktijklessen bij Rijschool Turboscooby

Als je je scooter theorie examen hebt gehaald, kunnen we gelijk door met de praktijklessen. Meestal is het al mogelijk om binnen een week na je theorie examen te beginnen met praktijklessen. Je zult dan een paar praktijklessen lessen krijgen door onze ervaren scooter rij instructeurs.

Zodra de instructeur van mening is dat jij klaar bent voor het praktijkexamen, kunnen wij voor jou een examenplek reserveren bij het CBR op de meeste dichtstbijzijnde datum!

Hoog CBR slagingspercentage!

Bij Turboscooby is het dus mogelijk om je scooter theorie- of praktijkexamen in 1 dag te halen. Voor beide examens zal je dus 2 dagen moeten vrijmaken, 1 dag per examen. Dat het in 1 dag kan, betekent natuurlijk niet dat de kwaliteit die wij leveren minder is. Met onze jarenlange ervaring hebben wij een hele examengerichte cursusaanpak ontwikkeld, waardoor jij optimaal wordt getraind. Middels deze cursus kan jij binnen een mum van tijd jouw theorielessen en praktijklessen volgen en goed gestoomd worden voor het CBR examen door onze ervaren scooter rij instructeurs.

Wat ons onderscheidt als rijschool ten opzichte van alle andere rijscholen, is dat wij een echte scooter rijschool zijn. Daarmee bedoelen wij dat wij een rijschool zijn die echt gespecialiseerd is in het verzorgen van kwalitatieve en examengerichte scooter theorie lessen en scooter praktijklessen.

Wat ons verder nog meer speciaal maakt? Hoe vet is het om je scooter theorie examen of praktijkexamen in 1 dag te halen? Wij zorgen er namelijk voor dat jij zowel je scooter theorie- als je praktijkexamen bij het CBR kan halen. Ons CBR slagingspercentage liegt er daarom ook niet om: 85%! Al jarenlang hebben wij met succes meer dan 750 leerlingen geholpen aan hun bromfiets en scooter rijbewijs.

De scooter theoriecursus bij Rijschool Turboscooby

Wij zullen de dag in de ochtend starten met het gedeelte over de theorie. In één dagdeel zullen onze ervaren docenten jou zo goed mogelijk trainen voor het scooter theorie examen. Tijdens de lessen zullen alle relevante onderdelen ter sprake komen die gedurende het CBR theorie examen waarschijnlijk aan de orde zullen komen. Onze docenten zullen je tegelijkertijd eenvoudige ezelsbruggetjes aanleren, waardoor jij meer op je gemak en met meer zelfvertrouwen het CBR scooter theorie examen zal doormaken.

De docenten zullen tijdens het behandelen van de mogelijke examenvragen, jou examenvragen laten zien zoals het CBR ze aan jou zou stellen tijdens je scooter theorie examen. Daardoor zul je al van te voren bekend zijn met de soort vraagstellingen van het CBR, en kan je met meer zelfverzekerdheid de vragen beantwoorden tijdens je examen.

Het overgrote deel van onze leerlingen zullen voor hun scooter theorie examen in 1 keer slagen. En wat nog vetter voor jou is, wij hebben dagelijks meerdere plekken voor het theorie examen gereserveerd bij het CBR. Daardoor kan jij na je theoriecursus op dezelfde dag al je scooter theorie examen doen en slagen!

5/5 - (63 stemmen)
Heb je een vraag? App ons!